Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen over POOQ en de aangeboden diensten.

ZZP'er

 1. Wat is POOQ?
 2. Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe opdrachten?
 3. Ik ontvang geen e-mail n.a.v. mijn registratie.
 4. Ik wil geen e-mail meer ontvangen met nieuwe opdrachten.
 5. Wie heeft toegang tot mijn gegevens?
 6. Wat zijn de kosten?
 7. Opzeggen

Opdrachtgever

 1. Wat is POOQ?
 2. Wat houdt het netwerk van POOQ in?
 3. Wat zijn de kosten?
 4. Opzeggen

ZZP'ers

Wat is POOQ?

POOQ is een online jobboard voor zzp opdrachten. Dagelijks plaatsen bedrijven en bureau's nieuwe opdrachten waar zzp'ers op kunnen reageren. Als zzp'er maak je eenvoudig een profiel aan. Met dat profiel kun je opdrachten bekijken, op opdrachten reageren en word je gevonden door interessante opdrachtgevers. Inmiddels staan er bij POOQ meer dan 26K zzp'ers ingeschreven en zijn er meer dan 80K opdrachten geplaatst. 

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe opdrachten?

Bij het opmaken van je profiel kun je tot maximaal 3 vakgebieden kiezen. Zodra een er een opdracht wordt geplaatst die matcht met een van de gekozen vakgebieden ontvang je per mail bericht. Wanneer je bent ingelogd zie je in jouw persoonlijke dashboard ook alle opdrachten staan die matchen met jouw profiel. 

Ik ontvang geen e-mail n.a.v. mijn registratie.

Indien je geen email ontvangt kan het zijn omdat deze in je spambox terecht komt. Nog steeds geen mail gevonden, neem dan even contact op via de Contactpagina.

Ik wil geen e-mail meer ontvangen met nieuwe opdrachten.

Even geen mails met nieuwe opdrachten meer ontvangen? Je kan deze (tijdelijk) stopzetten op de volgende manier:

- Log in met je e-mailadres en wachtwoord

- Ga met de muis rechtsboven naar je naam en klik op "Profiel" in het dropdown menu.

- Klik op de button "PROFIEL BEWERKEN"

- Zet het vinkje uit bij de vraag "Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe opdracht geplaatst wordt die met mijn vakgebieden matcht."

- Scrol naar beneden en klik op de button "WIJZIGINGEN OPSLAAN"

Je ontvangt hierna geen mails meer met nieuwe opdrachten. 

Wie heeft toegang tot mijn gegevens?

De gegevens in het zzp profiel worden alleen gedeeld met potentiële opdrachtgevers die bij POOQ staan ingeschreven en door ons zijn gecontroleerd. Gegevens van zzp'ers worden nooit met derden gedeeld voor andere doeleinden zoals reclame. Je bent als zzp'er altijd eigen baas over jouw gegevens en je bepaalt zelf welke informatie een potentiële opdrachtgever wel of niet mag zien. 

Wat zijn de kosten?

Het aanmaken van een profiel is helemaal gratis. Met jouw gratis basisaccount kun je jouw profiel opmaken zodat opdrachtgevers jouw vinden, je ontvangt jobalerts met opdrachten die bij jou passen en je kan reageren op een gedeelte van de opdrachten. Wil je het maximale uit POOQ halen en reageren op alle opdrachten, dan kun je jouw profiel upgraden naar PRO. De kosten hiervoor zijn:

- Halfjaarabonnement €29,00

- Jaarabonnement €36,00

Bij POOQ houden we er niet van om ergens aan vast te zitten, onze leden zitten dus ook nergens aan vast. Abonnementen worden daarom niet automatisch verlengd. Na het aflopen van de abonnementsperiode bepaal je zelf of en wanneer je weer een abonnement neemt.

Opzeggen

Indien u uw account in zijn geheel wenst te verwijderen kunt u dit aangeven via de contactpagina. Uw account wordt dan binnen een werkdag verwijderd.

Opdrachtgevers

Wat is POOQ?

POOQ is een online jobboard voor zzp opdrachten. Dagelijks plaatsen bedrijven en bureau's nieuwe opdrachten waar zzp'ers op kunnen reageren. Als opdrachtgever of bureau maak je eenvoudig een profiel aan. Met dat profiel kun je opdrachten op ons platform plaatsen. Zzp'ers kunnen eenvoudig reageren. Je kan er voor kiezen om reacties te ontvangen via POOQ of zzp'ers direct door te sturen naar uw eigen website om daar de reactie te ontvangen. POOQ bestaat meer dan 10 jaar en telt 26K+ ingeschreven zzp'ers.

Wat houdt het netwerk van POOQ in?

Geplaatste opdrachten worden binnen één werkdag geïndexeerd in Google. Daarbij wordt de opdracht, indien gewenst, geplaatst op de volgende websites: Linkedin.com, Twitter.com, Facebook.nl en verschillende andere websites. De opdrachten op al deze websites worden herleid naar de opdracht op POOQ. Zo heeft u te maken met één loket waar alle reacties binnenkomen en generen wij een maximaal bereik onder freelancers op het internet.

Wat zijn de kosten?

Registratie voor een basisaccount is helemaal gratis. U kunt dan meteen beginnen met opdrachten plaatsen, reacties ontvangen en een profiel opmaken.

Wilt u extra mogelijkheden dan kunt u upgraden naar een PRO account. Neem dan contact op via info@pooq.nl. Wij maken dan een passend voorstel bij uw wensen.

Opzeggen

Indien u uw account in zijn geheel wenst te verwijderen kunt u dit aangeven via de contactpagina. Uw account wordt dan binnen een werkdag verwijderd.