Profielfotodagen: 23 en 24 september

Gepubliceerd op 25-08-2016

Een goede profielfoto zegt meer dan 1000 tweets. Het nodigt meer uit en een gezicht blijft langer hangen bij opdrachtgevers dan een naam. Als u op meerdere sites dezelfde foto gebruikt, dan wordt het herkenbaar voor anderen en valt u nog meer op! Hier treedt de kracht van herhaling in werking.

Als zzp'er heeft u een bepaalde professionele uitstraling voor ogen en die wilt u ook graag terug laten komen in uw online profiel op verschillende netwerken en/of op uw website. Een goede profielfoto hoort daar bij. 

Nederland telt veel zelfstandigen maar niet iedereen heeft het budget om een professionele fotograaf in te huren,  er is nu de oplossing: De profielfoto dagen. 

Jos Kottmann werkt als mode/reclame fotograaf daarnaast is hij gespecialiseerd in portretfotografie. Met jaren ervaring met sociale media, weet hij wat het beste bij jou past. De profielfotograaf is zeer sterk in het werken met studio verlichting en weet altijd het beste en het krachtigste uit de persoon te halen. De ervaring van Jos samen met uw wensen zijn de ingredienten voor een prachtig eindresultaat

Voor een bedrag van €65,00 wordt er een professionele foto gemaakt in de studio en uitgewerkt in zowel kleur als zwart-wit.  Deze beelden worden in hoge resolutie, voor drukwerk, en in lage resolutie, voor internet gebruik, aangeleverd.

Nieuwe profielfotodagen op 23 -en 24 september Ben je lid van POOQ dan betaal je slechts €55,00!

Plan je afspraak hier en geef bij "notes" aan dat je lid van POOQ bent. Stuur daarna ter bevestiging een mail naar info@pooq.nl dat je een afspraak hebt geplanned en je korting is geregeld.Meer informatie over de profielfotograaf vind je hier: www.profielfotograaf.nl 

< Terug