Knab ontwikkelt samen met klant in Knab Lab

Gepubliceerd op 09-05-2016
Door onze partner Knab
 
Online bank Knab opende afgelopen week Knab Lab. Een nieuwe plek waar Knab samen met klanten nieuwe producten en diensten ontwikkelt. Met de feedback kunnen verbeteringen worden aangebracht. Bovendien ziet Knab meteen of de behoefte bij de klant groot genoeg is. De eerste drie nieuwe producten en diensten die direct bij de start in de online omgeving van Knab Lab gepresenteerd worden zijn online hypotheekadvies, betalen zonder cardreader en zakelijke boekhoudkoppeling.
 
 
Leslie Hogeveen, Manager Marketing bij Knab: “We zijn een bank die samen met klanten nadenkt over hoe bankieren beter kan. Een bank voor en door de klant. Dat doen we al minimaal 12x per jaar met Knab Open en met Online Seminars waar we klanten én niet-klanten uitnodigen om mee te denken. Met Knab Lab kunnen we dat nu doorlopend doen. We testen daar nieuwe producten en diensten. En dat zijn echt niet alleen producten die we zelf bedacht hebben. Ook klanten brengen nieuwe ideeën aan. Binnen onze nieuwe community hebben we een omgeving gecreëerd waar de testers van Knab Lab onderling hun meningen kunnen uitwisselen zodat de producten/diensten nog verder kunnen worden verbeterd voordat ze tot officieel Knab product worden gepromoveerd.”
 
Direct bij de start van Knab Lab worden al drie nieuwe diensten gepresenteerd.
 
1. Online hypotheekadvies:
Vanaf de oriëntatiefase tot en met het afsluiten van een hypotheek bij de notaris. Praktisch alle aanbieders worden vergeleken en je krijgt begeleiding van een Erkend Hypotheekadviseur. Dit alles tegen een tarief van 1.300 euro. Veel goedkoper dan bij andere hypotheekadviseurs. Knab werkt daarbij samen met eyeOpen.nl.
 
2. Betalen zonder Cardreader:
Bij deze dienst neemt de Knab App de rol van de Cardreader over bij het bevestigen van betalingen en wordt een van de grootste ergernissen van Knab klanten opgelost.
 
3. Boekhoudkoppeling:
Met deze koppeling kunnen dagelijks automatisch banktransacties worden gedownload naar een groot aantal boekhoudpakketten. Op dit moment is er al een succesvolle koppeling gerealiseerd met Yuki, Reeleezee, MoneyBird, Asperion, SnelStart en e-Boekhouden. Een koppeling met Twinfield is in ontwikkeling.
 
Vaak duren introducties van nieuwe producten en diensten bij financiële instellingen lang. Door deze niet achter gesloten deuren te ontwikkelen maar in een open omgeving hoopt Knab veel sneller en beter in te kunnen spelen op de wensen van klanten.
 
Over Knab en POOQ
POOQ werkt met verschillende partners samen. Altijd wordt er gekeken welke speler volgens POOQ de beste dienst levert voor de zzp'er. Knab biedt met haar online diensten een service die perfect aansluit bij de behoefte van de moderne zzp'er. De lage kosten zorgen er daarnaast voor dat een ondernemer gemiddeld € 834,- per jaar bespaart. 
 
Meer weten over Knab Lab en kijken hoevel jij kunt besparen? Klik hier.
< Terug