Hypotheek speciaal voor ZZP-ers

Gepubliceerd op 11-12-2015

Knab komt vanaf 16 november 2015 met een hypotheek speciaal voor zzp’ers. De bank, die onder zzp’ers erg populair is, is het niet ontgaan dat deze groep moeite heeft met het afsluiten van een hypotheek. Zzp’ers ervaren vaak tegenwerking en zeer strenge voorwaarden bij het afsluiten van een hypotheek. Knab en Aegon slaan nu samen de handen ineen om het verkrijgen van een hypotheek voor zzp’ers makkelijker te maken.

Van onze partner Knab  

Rente over totale lening (max. 103%) fiscaal aftrekbaar

Heb je een eenmanszaak en wil je meer lenen dan 85 of 90%? Dat hebben we nu ook mogelijk gemaakt. We vragen je om het bedrag boven de 85 of 90% op een ZZP Hypotheekrekening van Knab te storten. Deze zogenaamde 'verpanding' vormt een extra onderpand voor je hypotheek. Dit geld wil je als zzp’er niet voor 30 jaar vastzetten in stenen, want je wil het kunnen gebruiken om te investeren in je bedrijf. Ook dat kan! Jouw verpande kapitaal laten we jaarlijks in delen weer vrijvallen.    

Ontvang een aantrekkelijke rente op je ZZP Hypotheekrekening

Het rentepercentage dat je krijgt op de Knab ZZP Hypotheekrekening is gelijk aan het vaste rentepercentage dat je betaalt voor je ZZP Hypotheek.   - Heb je meerdere leningsdelen voor je ZZP Hypotheek? Dan vergoeden wij een rente die gelijk is aan de laagste vaste hypotheekrente die betaald wordt over één van die leningsdelen. - Heb je een variabele hypotheekrente? Dan is de rente op je Knab ZZP Hypotheekrekening gelijk aan de rente op je Flexibele Spaarrekening.   Houd er rekening mee dat de fiscale behandeling van de rente die je ontvangt op je Knab ZZP Hypotheekrekening, afhankelijk is van jouw persoonlijke fiscale situatie. Raadpleeg voor een advies op maat je financieel adviseur.  

Looptijd ZZP Hypotheekrekening

De maximale looptijd van de Knab ZZP Hypotheekrekening is afhankelijk van je type hypotheek:   - Heb je een lineaire hypotheek? Dan is de looptijd van de ZZP Hypotheekrekening 4 jaar. Aan het einde van elk jaar valt 25% van je inleg vrij op je Knab Betaalrekening. - Heb je een annuïteitenhypotheek? Dan is de looptijd van de ZZP Hypotheekrekening 8 jaar. Aan het einde van elk jaar valt 12,5% van je inleg vrij op je Knab Betaalrekening.   Bovengenoemde delen vallen vrij wanneer je aan alle financiële hypothecaire verplichtingen hebt voldaan.   Meer informatie over Knab zakelijk vind je hier.        Meer informatie over de ZZP Hypotheek van Knab vind je hier.  

< Terug