Arbeidsongeschiktheid

Je bent een gezonde zzp’er en verwacht niet dat je ziek wordt, toch kan het gebeuren. Waarschijnlijk zijn de financiële gevolgen van een griep of korte verkoudheid geen probleem. Een ernstige ziekte of ongeluk met langere herstelperiode is een ander verhaal. Heb je dan genoeg spaargeld om rond te komen?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt voor inkomen bij langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid. Inmiddels heeft al eenderde van alle ZZP ‘ers zich verzekerd van inkomen bij (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid.

Wat verzeker je?

Bij ziekte en/of arbeidsongeschiktheid is je inkomen verzekerd. De mate waarin je arbeidsongeschikt bent en het bedrag dat je verzekert, bepalen de hoogte van je uitkering. Wel zo duidelijk!

Meeùs advies en inkoop

Meeùs inventariseert allereerst jouw persoonlijke situatie en wensen. Je ontvangt vervolgens een rapport waarin het persoonlijke advies staat beschreven. Pas daarna doen wij je een voorstel voor een AOV.

Doordat Meeùs specifieke afspraken heeft gemaakt met een aantal verzekeraars is dit voorstel uiterst scherp. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem dan nu contact op met Meeùs.


Informeer mij specifiek over:

Adviseer mij over dit onderwerp

POOQ werkt samen met Meeùs Assurantiën. Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend en persoonlijk advies gebaseerd op uw situatie. Een adviseur van Meeùs neemt spoedig contact met u op.