Business Analist (payments) (QR6836)

Tester • Amsterdam

11 juli 2019

Actief , 0 reacties

Functie: Business Analist (payments) (QR6836)
Start: 1-8-2019, 36 uur per week
Periode: 6 mnd+
Omgeving: Amsterdam

Omschrijving:
Voor onze eindklant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Business Analist.
Een competente Business Analist met functionele skills die veel energie krijgt van het van initiëren en implementeren van verbeteringen in de bediening van verschillende klantgroepen. Je kunt theorie en praktijk met elkaar verbinden en wilt het verschil maken voor grootzakelijke klanten die rekening(stelsels) aanhouden. Je bent helemaal in je element bij het realiseren van concrete proposities en impactvolle resultaten voor de klant.

Werkzaamheden:
Binnen het Payments domein ben je voor de applicatie, in samenwerking met de Product Owner, Productmanager Transaction Services/Cash Management, Data Analisten, Architecten, collega DevOps engineers en Customer Journey Experts continu bezig om op basis van fact-based (klant)inzichten innovatieve proposities en procesverbeteringen te ontwikkelen en te toetsen aan de praktijk. Je bent in staat om functionele afhankelijkheden te onderkennen zowel binnen de applicatie zelf als in de keten van applicaties binnen het complexe applicatie landschap. Je ondersteunt gebruikersvertegenwoordigers bij complexe werkzaamheden (derde lijns support).
Je focus ligt primair op Grootzakelijke en Corporate klanten. De dienstverlening voor deze zeer belangrijke klantgroep is zeer dynamisch waarbij verandering de constante factor is. Jij maakt waar dat deze dienstverlening steeds een stap verder is en naadloos aansluit bij de specifieke wensen en problematiek van deze klantgroep. Hierbij leg je ook de link met de IT wijzigingen in het applicatieve landschap.
De applicatie is SOx-kritisch. Dit betekent dat hoge eisen worden gesteld aan het borgen van en voldoen aan het daaraan gekoppelde risicoprofiel van de applicatie. Bij elke verandering toets je dit aan de risico-eisen.

Werkomgeving:
De Tribe is volop in beweging. We zijn dagelijks bezig om de ervaringen van onze klanten te verbeteren door ze beter en effectiever te helpen. Je gaat dan ook aan de slag in een ambitieuze omgeving waarin nog volop kansen liggen voor verdere verbetering. Als Business Analist werk je in een multidisciplinair team (een 'squad') aan klantoplossingen. Van idee tot implementatie vanuit één team. Je standplaats is Amsterdam. Je bent bereid om in voorkomende gevallen (derde lijns)support te leveren buiten de reguliere kantoortijden.

Profiel:
Een enthousiaste, zeer ervaren professional met ervaring in de bancaire sector die energie krijgt van het werken aan concrete en tastbare resultaten. Je hebt zeer ruime ervaring met het maken van functioneel ontwerpen en het uitvoeren van functionele analyses. Je beschikt over aantoonbare affiniteit met de specifieke klantgroep die Payments bedient. Je vindt het leuk om dat vanuit een multidisciplinair team te doen en gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen voor het realiseren van de purpose van je squad. Tegelijkertijd vind je het belangrijk dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft en neemt en dat je je eigen expertise zelfstandig in kunt zetten voor het eindresultaat. Klantperspectief is je primaire driver. Kortom, je bent zelfstartend en zelfdenkend, je neemt initiatief en opereert zelfstandig maar je hecht even zo zeer aan samenwerking en het gezamenlijk realiseren van de doelstellingen. Je bent gedreven om je eigen expertise continu verder te ontwikkelen en/of te verbreden. Ook deel je jouw kennis met jouw collegae.

Je hebt een HBO/universitaire niveau met IT-achtergrond. Je bezit een sterk analytisch vermogen en brengt structuur aan in problemen. Verder geven jouw analyses een heldere kijk op verbeterpotentieel en out-of-the-box denken is je niet vreemd.
- Je redeneert altijd vanuit een klantbehoefte.
- Je vertaalt kwalitatieve inzichten in relevante en impactvolle proposities en verbeteringen; hierdoor ben je in staat verschillende disciplines binnen het bedrijf en Payments met elkaar te verbinden.
- Je hebt affiniteit met testen en/of hebt hierin een certificaat behaald (ISTQB of TMAP)
- Ruime ervaring in de bancaire sector, bij voorkeur kennis Payments systemen op het gebied van Cashmanagement, Business Lending en Renteberekeningen
- Kunnen lezen van Mainframe programmeertalen als PL1/Cobol
- Ervaring met SQL
- Ervaring met MS Officepakketten (in het bijzonder Excel)
- Je hebt ervaring/affiniteit met Agile werkvormen.
- Je hebt ruime ervaring met het vertalen van klantbediening naar IT oplossingen.


Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:
- Je wilt het steeds beter maken voor de klant, hierbij kun je zelfstandig werken en samenwerken met anderen binnen en buiten Payments.
- Je bent uitermate nieuwsgierig en voortdurend op zoek naar verklaringen.
- Jouw analyses en je communicatie zijn scherp, bondig en to the point en weten te overtuigen.
- Jij houdt het overzicht in complexe situaties.
- Jij bent goed in het communiceren, presenteren en verkopen van jouw ideeën, hierbij kun je flexibel verschillende stijlen toepassen.
- Jij bent enthousiast en een teamplayer.
- Je hebt ervaring met het realiseren en borgen van procesverbeteringen en operationeel management.
- Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands aangezien de meeste documentatie in het Nederlands is
- Je woont op ongeveer 1 uur reistijd van Amsterdam

Extra informatie:
Qualogy streeft ernaar om iedere kandidaat binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie te sturen.
Indien de klant een security screening vereist zijn de (eenmalige) kosten hiervan voor eigen rekening.

Hele opdracht bekijken en reageren?

Meld je aan

Opdrachtgegevens

Opdracht van Dit zien? Log in of registreer
OpleidingsniveauHBO
Aantal jaren werkervaring4
Vakgebied 1Tester
UurtariefIn overleg te bepalen
RegioNoord-Holland
StandplaatsAmsterdam

Hele opdracht bekijken en reageren?

Meld je aan

Reacties beoordeling door opdrachtgever

Aantal reacties: 0
Geschikt: 0
Ongeschikt: 0

Partners

Via de onderstaande POOQ partners bieden we vele voordelen


Ons laatste nieuws

POOQ bestaat 10 jaar!

12 juni, 2019

Moeten we zzpers verplicht verzekeren?

19 april, 2019

Meer nieuws >

Wat ZZP’ers over ons zeggen