Knab Zakelijk: de voordeligste zakelijke rekening speciaal voor ZZP'ers

Bank in jouw voordeel

Bankier je bij Knab? Dan krijg je een prima rente, óók op je betaalrekening. En je bespaart geld door niet meer rood te staan. Omdat je je saldo automatisch aanvult vanaf je spaarrekening. Dat, en financieel overzicht. En nog veel meer. Voor een vast bedrag per maand. Je weet dus altijd precies wat je kwijt bent aan je bank. En wat je daarvoor krijgt.

Je bent financieel voordelig uit

Je krijgt 2 keer rente

Rente op je betaalrekening, krijg jij het? Knab geeft je 2 keer rente: op je spaar- én op je betaalrekening. En jij bepaalt wanneer je de rente krijgt. Ergens anders hogere rente? Je krijgt een seintje. Zo haal je meer uit je spaargeld.

Je bespaart geld door niet meer rood te staan

Wat betaal jij je bank als je rood staat? Rood staan is een van de duurste vormen van lenen. Bij Knab kun je automatisch je saldo aanvullen vanaf je spaarrekening. Zo hoef je nooit meer onnodig debetrente te betalen.

Je betaalt je bank een vast bedrag per maand

Hoe het komt dat we in jouw belang kunnen handelen? Bij Knab betaal je een vast maandbedrag. Daar zitten onze kosten en een belangrijk deel van de winstmarge in. Zo helpen we jou meer uit je geld te halen. Precies wat een bank zou moeten doen.

BEREKEN JE VOORDEEL
BEREKEN JE ZAKELIJKE VOORDEEL

Je weet precies hoe je ervoor staat

Hoe sta jij ervoor?

Weet jij precies hoe je ervoor staat op dit moment? En wat als je morgen arbeidsongeschikt raakt, of een nieuwe hypotheek afsluit?

Weet waar je kunt besparen

Bij Knab krijg je één overzicht van al je geldzaken. Ook die bij je andere banken. Een helder, actueel overzicht van je inkomsten en uitgaven. Zo weet je precies wat je besteedt. En waar je kunt besparen.

Je financiële toekomst in beeld

En stop je al je gegevens in een Financieel Plan? Dan heb je direct een compleet beeld van je financiële situatie. Nu, straks én in de toekomst. Grip op je geld in een handomdraai.

BEKIJK ONZE PAKKETTEN

Je bespaart geld met slimme tips

Je krijgt handige betaalalerts

Per ongeluk een dubbele betaling gedaan? Is er met jouw pas gepind in het buitenland? Je krijgt direct een seintje van ons.

Je ontvangt slimme verdien- en bespaaralerts

Maar ook slimme persoonlijke tips om geld te verdienen of besparen. Heb je een hoog spaarsaldo? Wij tippen je over een deposito. Hypotheek bijna afbetaald? We laten het je ruim op tijd weten. Zodat je de onderhandelingen kunt starten over een nieuwe hypotheekrente.

We denken met je mee

Wij kijken altijd met je mee. Zien we risico’s? Of mogelijkheden om slimmer met je geld om te gaan? Je hoort van ons. Dat is Knab. De online bank die met je meedenkt.

ONZE SLIMME TIPS

Je krijgt échte service

We helpen je verder

Een Servicedesk die daadwerkelijk service levert. Dat is even wennen. De mensen van Knab verplaatsen zich in jou en denken met je mee. Ook belangrijk: ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Je kunt ons elke dag bellen

83% van onze klanten is tevreden tot zeer tevreden. Daar doen we dan ook hard ons best voor. Heel simpel: de K van Klant staat voorop. Wat dat betekent moet je eigenlijk gewoon zelf ervaren. Heb je een vraag? Je kunt ons telefonisch of per chat bereiken van 8 tot 22 uur. Elke dag.

ONZE SERVICEDESK

Je geld is veilig

Onderdeel van Aegon

Knab is een handelsnaam van Aegon Bank N.V. Aegon gaf ons de middelen en zekerheden om Knab te bouwen. In alle zelfstandigheid.

Toezicht van de DNB en AFM

Aegon Bank N.V. staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten. Dat maakt dat wij onder het depositogarantiestelsel vallen. Je geld is dus veilig bij Knab. Een goed gevoel.

OVER VEILIGHEID

Je stapt over in een handomdraai

Wij regelen het voor je

Overstappen van bank. Daar zien veel mensen tegenop. Al die administratieve rompslomp. Maar overstappen naar Knab is heel eenvoudig. Jij hoeft zelf namelijk niets te doen. Want wij regelen het voor je. En we zorgen dat het goed gebeurt.

Hoe dat werkt?

Wij nemen contact op met je oude bank en informeren bedrijven en instanties over je nieuwe rekeningnummer. Alleen je handtekening is nodig.

BEKIJK HOE EENVOUDIG OVERSTAPPEN IS

Ondernemers besparen gemiddeld meer dan €700,- per jaar met Knab Zakelijk