Aanbieding POOQ leden: Ruim 15% korting professionele profielfoto

Gepubliceerd op 2015-10-01 11:06:30

Het nodigt meer uit. Daarnaast blijft een gezicht langer hangen bij de opdrachtgevers dan een naam. Als u op meerdere sites dezelfde foto gebruikt, dan wordt het  herkenbaar voor anderen en valt u nog meer op! Hier treedt de kracht van herhaling in werking, zeg maar. 


Als zzp'er heeft u een bepaalde professionele uitstraling voor ogen en die wilt u ook graag terug laten komen in uw profielen op online netwerken en/of op uw website. Een goede profielfoto hoort daar bij. 


Omdat er in Nederland veel zelfstandige zijn maar niet het budget hebben om een professionele fotograaf in te huren voor een dag is er nu de oplossing: De profielfoto dagen (volgende datum wordt snel bekend gemaakt.)


Naast dat Jos Kottmann werkt als mode/reclame fotograaf is hij gespecialiseerd in portretfotografie en met jaren ervaring met sociale media, weet hij wat het beste past. De profielfotograaf is zeer sterk in het werken met studio verlichting en weet altijd het beste en het krachtigste uit de persoon te halen. Hij weet u neer te zetten met status, persoonlijk, macht, open en vrolijk. We zullen er samen naar streven dat u een prachtige foto krijgt.


Voor een bedrag van €65,00 wordt er een professionele foto gemaakt in de studio en uitgewerkt in zowel kleur als zwart-wit.  Deze beelden worden in hoge resolutie, voor drukwerk en in lage resolutie, voor internet gebruik aangeleverd.


Nieuwe profielfotodagen op 13 -en 14 november. Ben je lid van Pooq dan betaal je slechts €55,00!

Heb je interesse, meld je dan nu aan via het contactformulier op onze contactpagina. Geef duidelijk aan voor welke dag u wilt en rond welke tijd. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen.


Meer informatie over Jos Kottmann en de profielfotografie: www.profielfotograaf.nl en www.joskottmann.com

Geplaatst in Ledenkorting


blog comments powered by Disqus

Partners

Via de onderstaande POOQ partners bieden we vele voordelen


Wat ZZP’ers over ons zeggen